Circular Bag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Circular Bag

Het recyclen van producten speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Wat bijvoorbeeld betekent dat jouw ‘kapotte’ broek, stoel of lamp nog steeds waardevol is. Dertig BN’ers laten het goeie voorbeeld zien en hebben in samenwerking met i-did elk een eigen tas van gerecycled vilt ontworpen.

What moves YOU?
In opdracht van i-did_slow fashion_movement (i-did) ontwierpen onder meer Sabrina Starke, Nina Pierson en Dolf Jansen een unieke ‘Circular bag’. Hiermee laten ze zien dat ook kapotte kleding van waarde is en als grondstof voor nieuwe producten kan dienen. De door i-did geïnitieerde MVO-campagne ‘What moves you?’ vraagt aandacht voor de noodzaak van textielinzameling en maakt de consument bewust van de impact op het milieu. De i-did-campagne wordt ondersteund door Sympany, MVO Nederland, Ministerie van IenM en Initial.

Samen brengen de BN’ers een beweging op gang om de textielafvalberg te verkleinen. Om het recycleproces na te bootsen, maakt i-did binnenkort bekend waar en wanneer de unieke tassen voor veiling worden aangeboden.

Hebben?
Houd dan de actie website whatmovesyou.i-did.nl en de Facebookpagina van i-did in de gaten en je hoort snel meer nieuws.

Circular Bag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Circular Bag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Vrolijke vlinderdassen van Forage

0 comments on “Circular Bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *