Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Breakfast at Tiff… Mr Porter

Steakhouse by night, breakfast paradise in the early hours. Tussen 7 en 9.30 (in het weekend tot 10) kun je op de zesde verdieping van het Amsterdamse The W Hotel terecht bij Mr Porter. Met fenomenaal uitzicht en een selfie-waardige lichtval kun je hier genieten van een uitgebreid buffet ondervonden wij afgelopen week. 

Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

First things first: the food. Bij hotel ontbijtjes denken wij aan afgezaagde en droge broodjes, mini cupjes jam en hagelslag en koffie die we liever niet drinken. Niets is minder waar. Het standaard ontbijt buffet van MR PORTER is zo standaard niet. Koperen pannen vol met verschillende gerechtjes die er niet alleen prachtig uitzien maar ook nog eens goed smaken. En aan de andere kant hun eigen gebakken sourdough bread, mini croissantjes, muffins en noem het maar op.

Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alsof dat nog niet genoeg is (en we konden maar niet genoeg krijgen) is er ook nog een breakfast menu met gerechten als sourdough bread met chili, avocado en gepocheerde ei. Of schattige mini pancakes, of een mini steak, want het blijft natuurlijk een steakhouse.

Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Al dit lekkers wegspoelen met versgeperst grapefruit sap of een frisse mimosa in een stralend ochtendzonnetje. Yes please! Doe dit elke dag maar.

Mr Porter breakfast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ook een keer in luxe buiten de deur ontbijten? Het uitgebreide ontbijt bij Mr Porter kost 35 euro per persoon en geeft je onbeperkt toegang tot dit uitgebreide buffet, plus één gerecht van het speciale breakfast menu. Het uitzicht krijg je er dan gelukkig gratis bij…

Lees ook:  Wild dineren

0 comments on “Breakfast at Tiff… Mr Porter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *