Boerencouscous wint IKEA Food Challenge

In september schreef IKEA de Food Challenge uit: een wedstrijd voor hobby-koks om hun ‘signature dish’ op de menukaart van onze Zweedse vrienden te krijgen. En nu is de winnaar bekend! De Amsterdamse Anne de Graaf kan vanaf nu haar eigen Boerencouscous met groenteballetjes bestellen.

De vakjury bestond uit chef-kok Robert Kranenborg, ELLE Eten hoofdredacteur Klaartje Scheepers en food-blogger Pauline Weuring van Uitpaulineskeuken.nl. Hun oordeel: Dit gerecht is gezond, verrassend en inspirerend. Bovendien is het een slim vegetarisch en veganistisch alternatief voor de bekende Zweedse gehaktballetjes.

Het gerecht bestaat uit couscous met boerenkool, rozijnen en GRÖNSAKSBULLAR, Zweedse groenteballetjes die al eerder verkrijgbaar waren in de Swedish Food Market van IKEA.02-IKEA-Food-Challenge-95Q728800-IKEA-Food-Challenge-95Q7461

Lees ook:  Het leven vieren op Festival Mundial

0 comments on “Boerencouscous wint IKEA Food Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *