Vanmoof Boncho - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bike X Poncho = Boncho

We zijn dol op een beetje buitenlucht en het is ook nog eens gezond voor je! Combineer dat met een beetje beweging en je voelt je als herboren. Helaas hebben we niet de beste winter dit jaar. Geen heldere blauwe lucht en roze wangetjes op de fiets maar dikke druppels en uitgelopen mascara. Fietsenbouwer Vanmoof komt met de oplossing.

In samenwerking met design duo ME uit Taipei heeft Vanmoof namelijk een poncho ontworpen, genaamd Boncho, die je droog houdt op de fiets! Niet heel bijzonder zou je zeggen, maar niets is minder waar….

Wanneer we namelijk zeggen “een poncho die je droog houdt op de fiets” bedoelen we ook echt DROOG. Eén van de grootste irritaties bij ponchos is dat je zodra je op de fiets stapt je capuchon alweer af is gewaaid. Daar gaat je haar. Vervolgend lopen de druppels ook nog eens langs je nek naar binnen, over je rug heen. Droge handen en mouwen kun je daarnaast waarschijnlijk ook wel vergeten. De Boncho houdt je daadwerkelijk droog van top tot teen, inclusief je fiets.

Vanmoof Boncho - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Vanmoof Boncho - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Boncho (bike poncho) komt ook nog eens in een super handige verpakking, namelijk de boncho zelf. Er is dus geen excuus meer met de Boncho om niet de fiets op te stappen, ook niet met slecht weer. Hebben? De Boncho is verkrijgbaar via Kickstarter vanaf 45 euro. 

Vanmoof Boncho - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Getest: de DS4 Performance Line, rijden in Gran Turismo stijl

1 comment on “Bike X Poncho = Boncho

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *