Warme stroopwafel

We exporteren heel veel, maar veruit het lekkerste export-product is waarschijnlijk de stroopwafel. Dutch Waffles zijn ook buiten de landsgrenzen populair, en niet alleen geliefd door Nederlanders in het buitenland. De echte liefhebber eet hem niet zomaar op, maar warmt hem een beetje op. Sommigen doen dat in de magnetron, maar meestal leg je hem op je kopje koffie of thee. Dat gaat alleen lang niet altijd goed. Stroopwafel-producent Daelmans schiet nu te hulp met een heuse waffle warmer!

De waffle warmer is een kunststof ring die aan de binnen kant smal genoeg is om een stroopwafel te dragen en aan de buitenkant breed genoeg is om bovenop een flinke mok te rusten. Stroopwafel erop en afwachten maar. Het is op het eerste gezicht misschien een wat onzinnig ding, maar de reacties erop zijn verbazingwekkend. Onze vrienden van de TestHut deden een review en waren niet alleen zelf enthousiast, ook hun volgers reageerden met “Dit probleem ken ik! Geweldige oplossing!”.

Je kunt de waffle warmer in een geschenkverpakking bestellen inclusief een pakje stroopwafels op de site van Daelmans. Zie hieronder de test van de TestHut.

Lees ook:  Warmtekussen voor op het terras

0 comments on “Warme stroopwafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *