schoenen vrouwen - daily cappuccino - lifestyle blog

Vrouwen X Schoenen

De band tussen een vrouw en haar schoenencollectie is onbreekbaar. Of je nou dol bent op sneakers of een tweede Carry Bradshaw bent, je weet precies wat we bedoelen. Want hoe cliché het ook mag zijn, van een goed paar schoenen gaat ons hartje sneller kloppen en voelen we ons als een kind een Disneyland.

Maar kunnen we onze liefde dan misschien beter omschrijven als een verslaving? Wat is te veel? Als het aan ons ligt kan je nooit genoeg schoenen hebben. Maar omdat we toch nieuwsgierig waren hebben we het opgezocht: hoeveel schoenen heeft een vrouw gemiddeld in de kast staan?

Verschillende getallen kwamen voorbij, maar doorslaggevend was het getal 39. Uit brits onderzoek bleek dat dit een paar jaar geleden het gemiddelde aantal schoenen per vrouw was. Recentere onderzoeken zeggen dat dit voor Nederland 26 schoenen per vrouw is. Valt best mee, toch? Want laten we eerlijk zijn, het perfecte paar schoenen maakt de outfit.

Mis jij het perfecte paar nog? Lees dan nog eens onze herfst-trends of kijk eens bij een winkel als Schuurman Schoenen voor sneakers, laarsjes of een nieuw paar power pumps! En even eerlijk ladies, Hoeveel schoenen hebben jullie in de kast staan….?

schoenen vrouwen - daily cappuccino - lifestyle blog schoenen vrouwen - daily cappuccino - lifestyle blog schoenen vrouwen - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Van casual tot dressed-up: 3 stijlen voor mannen

3 comments on “Vrouwen X Schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *