OldSchool Bags Bas Kosters - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OldSchool Bags X Bas Kosters

Weet je nog? Dat je vroeger je schooltas en etui helemaal vol schreef en tekende? Hoe voller hoe beter was het credo. Als je jaren later dan op zo’n etui stuitte, bracht dat allemaal mooie herinneringen terug. En dat is precies wat Bas Kosters inspireerde tijdens het ontwerpen van zijn eigen collectie voor OldSchool Bags*.

Happy collector & Dark side
Tijdens de feestelijke lancering van de collectie vorige week in het College Hotel in Amsterdam presenteerden beide merken van Nederlandse bodem vol de mini-collectie. De limited edition tassen bestaat uit twee verschillende tassen vol met illustraties. De opvallende en vrolijke designs springen er meteen uit (van peace-teken tot beertjes…). Bas Kosters Studio liet zich helemaal gaan op de Nederlandse schooltas uit de jaren ’70 ‘80.

OldSchool Bags Bas Kosters - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De tassen zijn vanaf heden verkrijgbaar bij oldschoolbags.nl. Er is keuze uit drie verschillende formaten. Het is misschien voor sommige een investering, de prijzen liggen namelijk tussen 99 en 179.95 euro. Maar dan heb je wel een handgemaakte tas van Nederlandse bodem. Plus.. van elke tas die via de webshop word verkocht, gaat 3 euro naar een goed doel, te weten ‘OldSchool NewSchool’. Hierbij steun je educatieve programma’s in afgelegen gebieden van Kenia en Oeganda.

OldSchool Bags Bas Kosters - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

* OldSchool Bags werd in 2012 in Amsterdam gelanceerd om de oude Nederlandse schooltas uit de jaren ’70 en ’80 nieuw leven in te blazen. Met een nieuw design en 15 opvallende kleuren kreeg de schooltas een toffe herinterpretatie. 

Lees ook:  Vernieuwd Centraal Museum is veel minder een doolhof

1 comment on “OldSchool Bags X Bas Kosters

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *