YAY Health Store & More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New in town: YAY Health Store & More

Tegenwoordig is iedereen op zoek naar een ultieme healthy balans, één die niet te veel moeite kost, natuurlijk aanvoelt en flexibel genoeg is zodat het in jouw (drukke) leven past. Speciaal voor die mensen is er sinds deze maand een health store in de Amsterdamse Pijp, waar je alle ‘ingrediënten’ kan vinden voor jouw gezonde levensstijl. Lichaam en geest worden verwend in YAY Health Store & More.

YAY! “It is easy being green”
Een sessie Morning Flow Vinyasa in YAY More, gevolgd door een heerlijk veganistische en glutenvrij ontbijtje van pure producten uit eigen kas in YAY Store & Café. En als extraatje nog naar huis gaan met duurzame bonbons van Dhana chocolade, natuurlijke cosmetica van Balkan Naturals en misschien nog een meubelstuk van gerecyclede materialen. Maar ook voor workshop, detoxes en work-outs ben je welkom. Dit health-epicentrum heeft het allemaal.

YAY Health Store & More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

YAY Health Store & More - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Minder FOMO meer JOMO
‘Fear of missing out’ maakt plaats voor ‘Joy of missing out’. Bezige bijtjes Kelly Zaal (eigenaresse) en Nanda van Aalst (co-founder) zochten allebei een manier voor een gezonde balans in hun leven. Kelly vond dat tijdens haar rondreis in Indonesië. Terwijl Nanda dat vond door zich jaren lang te verdiepen in yoga, meditatie en reiki in Thailand.

Of je nou zoekende bent of een en al ‘green’. YAY is er voor iedereen. Met als doel om een gezonde levensstijl te creëren die voor iedereen haalbaar is en die een leven lang mee kan.

Klinkt goed toch?
Breng vanaf 10 november een bezoekje bij YAY in de Pijp.. En begin nu alvast aan jouw goede voornemen voor in 2016.

Lees ook:  5 x tips om jezelf online (beter) op de kaart te zetten

1 comment on “New in town: YAY Health Store & More

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *