christmas - daily cappuccino - lifestyle blog

Luchtige(re) Kerst

Met Kerst krijg je vaak de heerlijkste dingen voorgeschoteld, vooral als je het geluk hebt wanneer een familielid of vriend(in) een geweldige kok is. Maar na twee of drie dagen jezelf volvreten met de lekkerste spijzen, kan je het ook helemaal zat zijn. Hoe kan je nu voorkomen dat je geen kerst-kilos aankomt en toch geniet van een lekker kerstdiner? Het is immers vaak moeilijk om al het lekkers te weerstaan.

Je zou “nee” kunnen zeggen tegen de frietjes en andere baksels, maar dat zijn vaak de lekkere dingen natuurlijk. Goede optie is dan om de airfryer te gebruiken. Hiermee frituur je namelijk met lucht. Frietjes bevatten daardoor bijna 80% minder vet dan frietjes uit een normale friteuse. Maar ook andere gerechten kan je in het apparaat een stuk slanker klaarmaken; van vis tot cupcakes. Ideaal keuken-apparaat dus als je op zoek bent naar een letterlijk luchtiger kerstdiner.

Lees ook:  5 x origineel uit eten in Nederland
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Luchtige(re) Kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *