kunst thuis - daily cappuccino - lifestyle blog

Kunstgalerij in eigen huis

De interieur en decoratie trends vliegen ons om de oren de laatste tijd, and we love it! We kunnen er dan ook niet over ophouden en daarom zetten we vandaag de spotlight op een trend die al een tijdje over het internet dwaalt: gallery walls. Erg populair op het gebied van diy’s en een simpele manier om niet alleen een muur te vullen maar ook te personaliseren.

Het kost wat tijd om de perfecte gallery wall te creëren maar moeilijk is het niet. Tenzij je niet kan kiezen wat je aan je muur wilt hangen, dan is het een breinbreker. Maar zodra je de perfecte prints, foto’s, tekeningen en noem het maar op verzameld hebt, ben je een heel eind. Een kwestie van uitprinten of laat ze gemakkelijk printen bij een online drukkerij. Dit laatste is vooral een aanrader als je voor grotere foto’s gaat. Laat je afbeeldingen dan simpel weg als posters drukken. Nu alleen nog shoppen voor leuke lijstjes. Of als je ze al hebt liggen, misschien een kleine diy make-over en ze zijn klaar om je muur te sieren.

Nog aan het twijfelen over wat je aan je muur moet hangen? No worries! Natuurlijk zijn we Pinterest weer afgespeurd naar leuke voorbeelden ter inspiratie. Ga jij voor zwart wit, of popping colors?

kunst thuis - daily cappuccino - lifestyle blogkunst thuis - daily cappuccino - lifestyle blog

 

Lees ook:  Gents design

0 comments on “Kunstgalerij in eigen huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *