Feestdagen shopping - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

December shopping voor de in-laws

De December maand ligt alweer op de loer. Lijstjes en berekeningen worden gemaakt en een budget aan de kant gelegd. De agenda wordt getrokken en de shopdagen staan nu groot gemarkeerd. Want ook al zijn we allemaal dol op de feestdagen, Rudolph the red nosed reindeer brengt geen bezoekje zonder enige doses stress in zijn zadeltasje. Eén van de meest stressvolle vragen om te beantwoorden de komende weken: wat geef je aan je schoonouders?

I’m sorry to say, maar het eerste keyword voor succes is in dit geval research. Het is belangrijk om te weten wat voor soort mensen het zijn. Je wil een goede indruk geven of misschien moet je de eerste goede indruk nog maken. Geef daarom iets persoonlijks. Iets voor hun hobby is altijd goed. Zo laat je zien dat je de persoon kent of in ieder geval tijd en moeite gestoken hebt in het vinden van een passend cadeau. Houdt de man des huize van voetbal? Geef hem kaartjes voor zijn favoriete club. Schoonmoederlief een koffie liefhebber? Kijk naar het nieuwste koffie apparaat of personaliseer een travelmug. Vergeet dan vooral niet om je wederhelft even om haar lievelingskleur te vragen….

Als je het perfecte cadeau gevonden hebt, misschien wel met shopkorting, zit jij er deze kerst in iedere geval warm bij.

Lees ook:  Toffe schoencadeautjes

0 comments on “December shopping voor de in-laws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *