De Pastryclub - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Pastryclub

Een plek waar alles om pastry (gebakjes/toetjes) draait, oftewel de Pastryclub. Gevestigd in ‘de Machinekamer’, een prachtig authentiek pand, op Strijp S in Eindhoven.

De Pastryclub - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het is een bijzonder concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd. Je kan in de Pastryclub zelf aan de slag met al deze heerlijkheden. Niet alleen door ze zelf op te eten, maar ook door ze zelf te maken. Daarnaast kan je er ook cursussen & workshops volgen. Dat kan bijvoorbeeld een cursus zijn waarbij je “eetbaar design gaat creëren’, maar ook een cursus waarbij je macarons leert te maken.

De Pastryclub - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog De Pastryclub - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Erg tof hoe de twee ondernemers achter de Pastryclub, Jurgen en Richard, hun passie voor pastry op deze manier hebben weten te vertalen. Je bevindt je als gast letterlijk op de werkvloer van het concept en dat werkt enorm inspirerend (en ook zeer stimulerend voor de smaakpapillen…).

Pastryclub
Machinekamer Strijp-S
Ketelhuisplein 7-9, Eindhoven
Website: www.pastryclub.nl

Lees ook:  Koffie zetten met je tablet
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De Pastryclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *