retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Custom made retro fiets

Zaakjes waar je een fiets kan laten customizen poppen als paddenstoelen uit de grond de laatste jaren. Maar sommige verdienen het om eventjes in de schijnwerpers te staan, zoals Timmermans fietsen uit Nijmegen.

Bij deze fietsenshop kan je namelijk terecht voor custom en retro fietsen en er is eigenlijk bijna alles mogelijk. Wil je een jaren 50 gazelle met een belt drive, een Batavus opafiets laten ombouwen tot pathracer of een elektrische Fongers? Het kan allemaal. Wat wel gelijk is bij alle fietsen is dat de basis van een Timmermans fiets bijna altijd een gebruikt frame is (op aanvraag kan ook een nieuw frame geleverd of gemaakt worden).

retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Resultaat van dit alles? Erg toffe fietsen, check bijvoorbeeld de E-bike in de stijl van een jaren 30 Boardtracker motorfiets bovenaan dit artikel, die naast uniek ook nog eens van meerwaarde zijn in het straabeeld én (niet onbelangrijk) lekker fietsen!

retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Leuk is overigens ook dat het Nijmeegse bedrijf ook samenwerkt met Fietsplan; een voordelige fiets via het bedrijf is daardoor ook mogelijk.

Lees ook:  Beautygloss-founder kleedt Opel ADAM ROCKS
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Custom made retro fiets

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *