Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Custom made retro fiets

Zaakjes waar je een fiets kan laten customizen poppen als paddenstoelen uit de grond de laatste jaren. Maar sommige verdienen het om eventjes in de schijnwerpers te staan, zoals Timmermans fietsen uit Nijmegen.

Bij deze fietsenshop kan je namelijk terecht voor custom en retro fietsen en er is eigenlijk bijna alles mogelijk. Wil je een jaren 50 gazelle met een belt drive, een Batavus opafiets laten ombouwen tot pathracer of een elektrische Fongers? Het kan allemaal. Wat wel gelijk is bij alle fietsen is dat de basis van een Timmermans fiets bijna altijd een gebruikt frame is (op aanvraag kan ook een nieuw frame geleverd of gemaakt worden).

retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Resultaat van dit alles? Erg toffe fietsen, check bijvoorbeeld de E-bike in de stijl van een jaren 30 Boardtracker motorfiets bovenaan dit artikel, die naast uniek ook nog eens van meerwaarde zijn in het straabeeld én (niet onbelangrijk) lekker fietsen!

retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog retro fiets custom made - daily cappuccino - lifestyle blog

Leuk is overigens ook dat het Nijmeegse bedrijf ook samenwerkt met Fietsplan; een voordelige fiets via het bedrijf is daardoor ook mogelijk.

Categories Cars & Bikes

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

2 comments on “Custom made retro fiets

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *