wedding

Bridezilla: how not to?

Of je nou een echt meisje-meisje bent of jezelf eerder omschrijft als een tomboy, we hebben allemaal wel eens aan die ene dag gedacht. De locatie, de taart en het allerbelangrijkste (sorry mannen, it ain’t you) de bruidsjurk! Maar als ‘de dag’ dan eindelijk op de kalender staat, slaat de stress toch toe. Voor alle bride-to-be’s hebben wij het internet afgespit, opzoek naar de 5 beste tips voor een stressvrije dag.

1) Begin op tijd met plannen! Of je nou iemand inhuurt om alles in de gaten te houden of je eigen weddingplanner bent, neem de tijd. Maak een uitgebreide checklist en zorg ervoor dat je op de dag zelf alleen maar hoeft te genieten.

2) Het zelfde geldt natuurlijk voor je jurk. Bruidsjurken zijn er in overvloed en zorg dat je op tijd begint met de zoektocht naar de perfecte jurk!

3) Een andere factor die bij het plannen van een bruiloft veel stress kan bezorgen is geld. Laten we eerlijk zijn, geldproblemen zijn nooit leuk en zorgen altijd voor stress. Voorkom problemen dan voorkom je stress! Spreek een budget samen af en zorg voor extra ruimte in je portemonnee. Met name als het aankomt op bruidsjurken kan je jezelf nogal eens in de vingers snijden qua budget.

4) Blijf realistisch. Als 5-jarige droomde je misschien van een uit de-klauwen-gewassen-prinsessen-bruiloft maar niks levert zoveel stress op als making the impossible, possible.

5) En als laatste: zorg goed voor jezelf! Het klinkt misschien als vanzelfsprekend maar het belangrijkste voor een stressvrije bruiloft en de weg daar naar toe is voldoende slaap, eten en lol in je leven.

Lees ook:  Offline shoppen bij Return to Sender

0 comments on “Bridezilla: how not to?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *