HORTUS x ETOS - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Botanische Boost

Drogisterij-keten Etos is bezig met een ware metamorfose op het moment. Misschien is het nieuwe logo van de Etos je al niet ontgaan. Om een en ander nog wat extra luister bij te zetten ontwikkelde Etos in samenwerking met de Hortus Botanicus een speciale Botanical Boost lijn. De collectie werd vorige week, natuurlijk helemaal in stijl, in de Amsterdamse Hortus Botanicus gepresenteerd.

Botanical Boost
Dat planten je een boost kunnen geven is al heel lang bekend. Slimme zet van de Etos dan ook om de samenwerking aan te gaan met dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap Hortus Botanicus. Speciaal voor deze lijn zijn er 6 verschillende planten voor elke ‘mood’ geselecteerd: Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla .

Toffe nieuwe lijn met goode looks. Ook niet vervelend: de prijzen liggen tussen de 3 en de 8 euro. Heel betaalbaar dus. De Botanical Boost lijn is vanaf deze week in alle Etos filialen verkrijgbaar. Benieuwd of er ook een make up lijn komt in navolging van deze botanische lijn!

HORTUS x ETOS - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog HORTUS x ETOS - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Trend: Groen, groener, groenst

3 comments on “Botanische Boost

  1. Leuke post, al zou ik graag wat meer info hebben over wat er precies in de lijn zit. Zijn het huidverzorgingsproducten? Doucheproducten? Dat soort zaken.

    Liefs,
    Bo

  2. Hi Bo, via deze link kan je de gehele lijn bekijken: http://www.etos.nl/eigen-merk/botanicalboost/ Het gaat van handcreme tot lip balsem :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *