Artprint of the month - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Artprint of the Month

Wanneer Leendert Masselink Ingrid Bockting ontmoet, ontstaat er chemie. Liefhebben, werken en creëren lopen volledig door elkaar in de levens van dit art and design duo. Naast individueel illustratiewerk zetten ze samen het label Leendert meets Ingrid op om meer blijvende waarde toe te voegen.

Artprint of the month - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Goed voorbeeld van een project met deze blijvende waarde is hun recent gelanceerde project ‘Artprint of the Month’. Elke maand presenteert het duo één nieuwe limited edition artprint op groot formaat met een speciaal voor deze serie gemaakt ontwerp. Dieren met karakter en elegante dames in sterke grafische vlakken zullen kenmerkend voor de serie zijn. Retro stijlen en moderne tekentechnieken komen samen in een klassieke look met een vleugje humor. Het formaat, de prijs en de oplage blijven steeds gelijk. De serie start met de artprint ‘Mandril’ in deze maand, november, getekend door Leendert.

De gehele serie verschijnt in de standaardmaat 50 x 70 cm waardoor een goedkopere wissellijst ook een optie is. Alle artprints worden in een oplage van 25 vervaardigd, genummerd, gesigneerd en voorzien van originele blinddruk (reliëf) stempel. De prijs? Elke artprint kost € 200,-. Aan de muur please!

Artprint of the month - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Drie ideeën voor stijlvolle kalenders in huis
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Artprint of the Month

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *