Sint voorleesboeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x Sint-voorleesboeken

Morgen is het zover: dan zet Sinterklaas weer voet aan Nederlandse wal. Heerlijk die Sinterklaasverhalen die elkaar elk jaar weer opvolgen. Helemaal leuk is het om je kind een tof Sint-verhaal voor te lezen als het bedtijd is. Wij geven onze 3 favoriete boeken-tips:

1) Sinterklaas geschreven door Charlotte Dematons (vanaf ca. 4 jaar) Zoveel vragen. Hoe woont sinterklaas? Hoe ziet de kamer van sinterklaas er uit? Alle vragen en nog veel meer word er in dit boek beantwoord. Dit grote kijk- en zoekboek zit vol met prachtige illustraties en is tekstloos.

Sint voorleesboeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Foeksia en de hoed van Sinterklaas geschreven door Paul van Loon (5-8 jaar). Wanneer Foeksia een hoed in het bos vind. Heeft ze geen idee van wie het is. Weet jij het?

Sint voorleesboeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Piet is verliefd van Johnny de Mol, Alles gekregen van Halina Reijn, Sinterklaas is een snoeperd van Kim-Lian van der Meij ( vanaf ca. 4 jaar). Leuk detail: deze boeken zijn de komende weken bij de Jumbo verkrijgbaar. Bij aankoop van een Unox product (bv. de welbekende rookworst) krijg je een exemplaar mee.

Sint voorleesboeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Enne… vergeet niet om je schoen (met verlanglijstje natuurlijk) vanaf morgen weer te zetten. En ja, dat mag ook best als je al volwassen bent ;)

 

Lees ook:  De nieuwste iPhone

0 comments on “3 x Sint-voorleesboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *