December hoofdpijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

December hoofdpijn

Het gesprek van de dag op dit moment gaat negen van de tien keer over een december-related onderwerp. Of het nou gaat over de kou of de feestdagen. Oké, een hoop gaat over de feestdagen. Maar dat is niet altijd positief. Don’t get me wrong, it’s my favorite time a year, maar hier zijn een aantal ergernissen die iedereen toch moet herkennen.

Laten we beginnen met een wel bekende: december inkopen doen. Voor de meeste van ons een ware hel. Natuurlijk wacht je tot het allerlaatste moment om de supermarkt en andere shops zo lang mogelijk te ontlopen en moet je de vreselijke druktes doorstaan. Uren van je leven die je nooit meer terug krijgt. Wat als je eindelijk iets koopt en de ontvanger vindt het niks? Weggegooid geld.

Of wat dacht je van je vrienden en familie bellen tijdens de feestdagen. Het is ons allemaal wel eens overkomen. ‘3, 2, 1, gelukkig nieuwjaar!’ * gejoel, klinkende glazen, kus links, kus rechts *’ Tijd om je ouders op te bellen. Misschien kom je tegen kwart voor één door de drukte heen?

Over telefoons gesproken, voor veel mensen is het ook weer tijd om nieuwe abonnementen af te sluiten. Wat betekent dat de reclames ons om de oren vliegen. Of het nou gaat om je zorgverzekering of je telefoon abonnement. Gelukkig kan je deze ruis negeren en alle opties makkelijk naast elkaar leggen op vergelijkingssites. Bijvoorbeeld alle sim only abonnementen.

En als laatste in dit lijstje, en mijn persoonlijke nummero uno, de beroemde new year’s resolutions. Misschien zijn het de zelfde cliché voornemens of het feit dat we ze zelf stiekem ook maken en nooit nakomen, maar die dingen zijn vreselijk.

Wij zijn benieuwd… wat zijn jouw december-ergernissen? Deel ze met ons op de website!

Lees ook:  BoekenCadeauZoeker

0 comments on “December hoofdpijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *