Sint-Maarten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

11x Sint-Maarten voor volwassenen

Laatst maakte iemand de grap dat hij met een borrelglas langs de deuren gaat op 11 november. Al hoop ik stiekem dat dit ook daadwerkelijk een grapje was, het zette me wel aan het denken. Hoe maak je deze kinderfeestdag leuk als je volwassen bent? Zelf heb ik de vaste traditie om op 11 november uit eten te gaan. Want ook als je geen kind meer bent en ze (nog) niet hebt kun je een rustig avondje thuis wel vergeten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om thuis te blijven en je over te geven aan het horen van een liedje over koeien met staarten en meisjes met rokjes. Maar speciaal voor de mensen die daar geen zin in hebben, hier een lijstje met 11 oplossingen om Sint-Maarten te ‘overleven’.

1) Ga gezellig uit eten. Zorg wel dat je dit op tijd doet en ga niet pas om zeven uur weg. De vroege vogels staan om half zes voor je deur.

2) Of spreek van te voren af in je favoriete cafeetje met een goede vriend/vriendin. Wijntje erbij en gezellig bijkletsen.

3) Ideaal op deze avond is een bezoekje aan de bioscoop. Rustig in het donker van een film genieten en ik beloof je, je zult er geen kinderen tegenkomen op deze dag.

4) In het donker een film kijken maar niet het huis uitwillen? Netflix, oortjes, lichten uit en op je bed je favoriete serie benchwatchen met een kop thee werkt prima. De oortjes zijn wel een must, want mocht er alsnog iemand aanbellen dan hoor jij het toch niet.

5) Ga voor een cultureel avondje en bezoek een museum met een avond tentoonstelling.

6) Of ga voor een goede voorstelling in het theater.

7) Een buitenmens? Ga voor een lange herfstwandeling. Neem de hond mee (als je die hebt) en zorg dat je tussen halfzes en zeven zeker weg bent.

8) Wel iets actief ondernemen maar niet de kou in? Ga een avondje bowlen met vrienden!

9) Of wees lekker sportief on your own en zweet erop los in de sportschool.

10) Zweten kan natuurlijk ook zonder inspanning. Maak er een late middag sauna van en plak er gelijk een maaltijdsalade in het sauna-restaurant aan vast.

11) en als laatste kun je natuurlijk je ook volledig overgeven aan alle festiviteiten en zelfs meedoen door met een borrelglas langs de deuren te gaan. Hopelijk hebben je buren een goed gevoel voor humor.

Lees ook:  Kunst van Lego

1 comment on “11x Sint-Maarten voor volwassenen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *