Smart Ped - Step - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zoevend op je step de stad door

100 jaar geleden zoefden New Yorkse postbezorgers al op gemotoriseerde steps door de stad om de post te bezorgen. Geïnspireerd op die steps heeft het bedrijf FlyKly een nieuwe step ontwikkelde die je op duurzame, veilige en comfortabele wijze van A naar B brengt. De toffe minimalistische, elektrische stadsstep (genaamd de Smart Ped) is vanaf nu beschikbaar op Kickstarter. De volledig opvouwbare ‘forensen-gadget’ is voorzien van trapondersteuning én een ondersteunende app.

Minimalistisch
Doel van de step van FlyKly: steden toegankelijker maken voor zakelijke reizigers en dagelijkse pendelaars. Het minimalistische ontwerp betekent niet dat een rit op de E-step oncomfortabel is. Gebruikers kunnen beide voeten op de Smart Ped kwijt en handig: met één trap breng je de geïntegreerde elektrische motor tot leven.

Smart Ped - Step - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Smart Ped - Step - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

App tegen diefstal
Met de Bitride app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) kan je je Smart Ped met 1 druk op de knop gemakkelijk beschermen tegen diefstal. Leuke extra: de app registreert automatisch elke steprit en komt proactief met alternatieve, veilige en leukere routes.

Eerste exemplaren spotten in Amsterdam
De E-step zal in Milaan geproduceerd worden en naar verwachting in november verzendklaar zijn. Momenteel reist het FlyKly team met een basisversie van de step de hele wereld over om een internationaal publiek kennis te laten maken met de Smart Ped. Op 29, 30 en 31 oktober zijn de nieuwe steps te spotten in de Amsterdamse straten.

Smart Ped - Step - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Architectje spelen
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Zoevend op je step de stad door

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *