Fashion Trends Women Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Woman Fashion Trends: met warme voeten de herfst/winter door

Afgelopen week hadden we het al over de herfst/winter trends op het gebied van mannenschoenen. Maar hoe zit het bij de vrouwen. Hoe komen we shoe-wise de koude winter op een fashionable manier door? Onze tips/trends onder elkaar:

1) Laarzen
Laarzen zijn een super must-have deze herfst/winter. Van enkellaars tot over-the-knee en van patchwork tot aan suede…. de variatie aan laarzen is enorm (check bijvoorbeeld Omoda). Fijne trend, want niet alleen zijn laarzen heerlijk warm, ook geven ze vaak net dat extra spice aan je outfit.

Fashion Trends Women Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Platte mannenschoen
Je klassieke look (of juiste je stoere) maak je helemaal af met een paar sophisticated mannenschoenen. Denk hierbij aan oxfords, derbies en loafers… maar dan voor vrouwen (o.a. verkrijgbaar bij Van Tilburg). Combineer ze met een paar warme sokken en off you go!

Fashion Trends Women Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Statement sneaker
De sneaker blijft natuurlijk een topper, heerlijk comfi en in heel veel soorten verkrijgbaar. Deze herfst/winter zijn het wel echt de statement sneakers die je veel ziet: slip-ons en halfhoge exemplaren voorzien van studs of in felle kleuren. Wil je echt opvallen? Ga dan voor de metallic sneaker.
Fashion Trends Women Shoes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Shopping Guide Arnhem
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Woman Fashion Trends: met warme voeten de herfst/winter door

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *