Vullen of Voeden - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vullen X Voeden

Wilfred Genee kennen de meesten van ons vooral van zijn droge grappen als presentator bij Voetbal Inside. Maar hij doet samen met zijn vrouw Lili ook van alles op het gebied van gezond eten onder de noemer ‘Vullen of Voeden’ (waar ie ook genoeg reclame voor maakt in bovengenoemd programma). Van lekker eten kunnen we allemaal enorm genieten. Bij “lekker” denken we niet snel aan gezond, maar wie zegt dat gezond niet ook lekker kan zijn? Veel mensen zijn zich niet bewust van de vele opties en hoe makkelijk het kan zijn om gezond te genieten. Zijn we bezig met vullen of voeden aldus Wilfred?

Gezonder en bewuster eten wordt steeds populairder. Kijk bijvoorbeeld naar Rens Kroes met haar twee top selling boeken. Toch is nog lang niet iedereen zich bewust van het grote verschil tussen je maag vullen of je lichaam voeden. Volgens Wilfred en Lili is het allemaal zo ingewikkeld nog niet. Meer groente en fruit, water, variatie in je eetpatroon en puur en onbewerkt eten. Met die richtlijnen kun je nog steeds een heerlijke maaltijd op tafel neerzetten aldus Wilfred en Lili Genee. Supermarkt PLUS gelooft ook in dit initiatief en werkt samen met het koppel om hun klanten bewust te maken van het belang van goede voeding.

Dit doen ze door hun klanten te voorzien van de benodigde producten. Zo wordt het vullen of voeden initiatief omgezet naar een praktisch boodschappenlijstje met bijbehorende recepten. Wij probeerden afgelopen week een paar van de recepten uit samen met Wilfred en Lili Genee in De Kookfabriek. Zo maakten we een romige broccoli-soep als voorgerecht en een stomende pizza als hoofdgerecht. Klinkt heerlijk en was ook heerlijk moeten we zeggen. 

Vullen of Voeden - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vullen of Voeden - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De start van de samenwerking tussen Wilfred, Lili en PLUS betreft de verkoop van het nieuwe boek: ‘Wedden dat het lekker is!’. Het boek is het vervolg op het boek ‘Vullen of Voeden’ dat in november 2013 uitkwam. Benieuwd geworden naar het ‘Vullen of Voeden’ principe? Neem dan vooral een kijkje op www.vullenofvoeden.nl.

Lees ook:  Illy X Emilio Pucci

 

1 comment on “Vullen X Voeden

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *