Schoencadeautjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Toffe schoencadeautjes

Stiekem kijk er elk jaar toch weer naar uit, het moment dat Sinterklaas weer voet aan wal zet in Nederland. Hoe oud ik ook ben (en ouder ik word), ik ben een groot liefhebber van de Sinterklaas-tijd. En nu, nu ben ik zelf in verwachting van een kleine en zal de voorpret over een paar jaar alleen maar weer groter zijn daardoor. Voor het eerst kan/moet ik zelf gaan nadenken over leuke, originele schoencadeautjes kopen.

Nog een hele opgave volgens mij, wil je niet iets kopen wat slechts 1 keer wordt gebruikt. En ben je ook nog een beetje duurzaam ingesteld, dan is het ook wel prettig als een cadeautje aan die voorwaarde voldoet. Bovendien wil je je kids ook niet al te veel verwennen…. Wij zijn dan ook benieuwd waar jij je inspiratie voor toffe Sint schoencadeautjes vandaan haalt. En wat is het budget? Laat het ons weten via de website!

Lees ook:  Fitnesstracker voor fitte vaders (+ Vaderdag-winactie!)
Categories Gadgets Kids

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Toffe schoencadeautjes

  1. Wat leuk he, die sinterklaasperiode, ik hou er echt van mijn kinderen te verwennen met schoencadeautjes ! koop vaak Lego, of Playmobile voor mijn zoontje, die is er gek op! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *