Shoppen voor nop

Shoppen is altijd leuk, helemaal als het gratis is. Maar ja, voor niets gaat de zon op helaas…. Modeketen Miss Etam viert momenteel echter het nieuwemodeseizoen door iedere 25e klant te trakteren op gratis shoppen. Not bad!

Goed moment ook om eens wat grappige weetjes over Miss Etam te zoeken, want hoewel de winkel niet uber-hip is, is het wel een winkel met geschiedenis. Alweer meer dan 90 jaar geleden (in 1923 om precies te zijn) opende namelijk de eerste Etam-winkel op de Amsterdamse Leidsestraat. In eerste instantie bestond de collectie vooral uit dameskousen, In de jaren vijftig is er zelfs een grote run op nylonkousen in Nederland. Al snel worden er behalve kousen ook andere fashion items toegevoegd aan de collectie en van Etam en komen er ook steeds meer winkels bij. In 1970 wordt de naam Etam veranderd in Miss Etam en wordt er gericht op een jongere doelgroep. En nu.. weer 45 jaar later gaat de winkel nog steeds mee met de tijd en kan je als klant dus kans maken op gratis shoppen.

Lees ook:  (H)eerlijke hippe geitenwollen sokken
Categories Media Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Shoppen voor nop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *