Melkschuim - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Schuim, schuimer, schuimst

Of je nou een pick-me-up na het shoppen kan gebruiken, of nodig bij moet kletsen met een goede vriend. We kennen allemaal het moment dat je de buiten de deur opzoek bent naar een lekkere latte of cappuccino. Niks kan dat moment meer verpesten dan een slappe melkschuimlaag met allemaal luchtbelletjes.

Waar koffie ooit zwart was, met misschien een beetje melk of suiker, kennen we nu ontelbaar veel varianten. Buiten huis is maar liefst een derde van de koffies die gedronken wordt een latte macchiato of cappuccino. Door de toenemende populariteit van melkkoffies is een snelle bereiding in de horeca essentieel geworden. Maar dat is niet de enige eis die wij stellen wanneer we een double caramel macchiato bestellen. We kijken uit naar een dikke melkschuimlaag en hygiëne is natuurlijk vanzelfsprekend.

Melkschuim - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

FrieslandCampina komt met een oplossing: Lattiz, latte made easy. Een apparaat dat met één druk op de knop perfect opgeklopte melk geeft en melkschuim voor wel zes cappuccino’s per minuut kan bereiden. Zo kun je snel een goede cappuccino of latte verwachten, ook als degene die de koffie maakt geen volleerd barista is. Tip als je dus op zoek bent naar een goede schuimlaag als je een dagje uit bent en er geen echte barista in de buurt is: let op Lattiz.

Melkschuim - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Recept: Limoentaart voor volwassenen

3 comments on “Schuim, schuimer, schuimst

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *