Pand10 - pop-up bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Race tegen de tap

Niet de kalender, maar de drinkende bezoekers bepalen wanneer pop-up bar PAND10 de laatste druppel geschonken heeft. PAND10 opent op 30 oktober en sluit zodra de laatste slok van het 10.000ste biertje gedronken is. PAND10 telt namelijk af van 10.000 naar 0 speciaalbieren.

Race tegen de tap
Hoe populairder PAND10 kortom wordt, hoe sneller de tijdelijke bar zijn deuren weer zal sluiten. De pop-up bar schenkt tien bieren, één tapbier en negen speciaalbieren op fles. Daarnaast is er voor iedereen die de pop-up bar zo lang mogelijk open wil houden ook een kaart met G&T’s, verschillende wijnen en frisdranken. Ieder glas en elke slok bier is een stap dichter richting het 10.000ste drankje. Genummerde flesjes houden de stand van zaken bij, want elke ronde kan zomaar de laatste zijn.

Foodpairing
Heb je de deur van de Nieuwe Doelenstraat 10 gevonden? Dan moet je je eerst een weg langs de vaatwasser banen om bij PAND10 uit te komen. Met het vintage meubilair en de statige bar hangt er een zweem van historische gloriedagen op de locatie. Nice! Chef Richard van de Oostenbrugge creëerde, onder het foodpairing-motto, voor de bieren als Tiger, Affligem, en Birra Moretti een perfecte beer bite (denk ceviche, kalfsbitterballen en bruschetta…).

Benieuwd naar het concept? Dan moet je er vanaf 30 oktober snel bij zijn (geopend elke woensdag t/m zondag). Want eenmaal weg is nooit meer gezien….

PAND10
Nieuwe Doelenstraat 10, Amsterdam
Website: www.pand10amsterdam.nl

Lees ook:  Duurzame koffieteelt
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Race tegen de tap

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *