MOVEmber

Movember… hoogstwaarschijnlijk ken je de jaarlijks terugkerende challenge waarbij je gedurende de maand november een snor laat groeien wel. Met als doel aandacht te vragen en geld op te halen voor met name prostaatkankeronderzoek (wist je namelijk dat teelbalkanker, onder jonge mannen de meest voorkomende kwaadaardige tumor is?). In samenwerking met het KWF Kankerbestrijding is er dit jaar een nieuwe challenge toegevoegd genaamd ‘MOVEmber.

MOVE
Met deze challenge worden de ‘MoBros’ en ‘MoSistas’ uitgedaagd om elke dag 30 dagen lang, 30 keer te bewegen. Hoe je dat doet, is helemaal aan jou. Of dit nu een workout is, 30 minuten lopen naar je werk, een potje pingpong of een rondje fietsen. Alles kan. Alles met als doel om jouw gezondheid te verbeteren en om geld op te halen voor Movember.

Wil je meedoen aan MOVEmber? Dat kan door je in te schrijven op Movember.com. Je bent niet alleen gezond bezig, maar je helpt er ook heel veel mensen mee. Twee vliegen in een klap dus.

MG-SCP1019-MOVEMBER-2015-DUO-010-LowRes

Goed van start gaan in oktober
Met nu nog een halve maand te gaan. Is er in oktober ‘Go Sober For October’. Een maand lang geen alcohol drinken, met ook als doel geld inzamelen voor mensen met kanker. Zodat ze vanaf het begin lichamelijk en mentaal geholpen kunnen worden om controle te krijgen van deze vreselijke ziekte.

De ‘Go Sober For October’ challenge is voor vele mensen vast een zeker een echte uitdaging. Maar het is een mooi begin voor de challenges in November!

Lees ook:  Jungshin Fitness: be a ninja!

0 comments on “MOVEmber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *