Instalicious illustraties

Dat koffie de kickstarter is van je dag en voor de nodige inspiratie kan zorgen, bewijst ook Ria Sims. Ria raakte geïnspireerd door de ‘art behind the cup’ van de koffie-scene in San Francisco en wilde graag haar dagelijkse cafe experience delen. Dus elke keer dat ze ergens een heerlijk bakkie black brew scoorde, maakte ze er een foto van en postte die op Instagram.

Ze realiseerde zich echter al snel dat dit een weinig uniek beeld opleverde, kopjes koffie komen op Instagram aan de lopende band voorbij. Ze begon daarom haar simpele koppen zwarte koffie te gebruiken als ‘props’ en verrijkte het beeld met doodles. En dát levert wel degelijk een leuk account op!

Haar instalicious illustraties kun je vinden op Instagram via @coffeecakescafe.

Schermafbeelding 2015-10-07 om 16.53.51 Schermafbeelding 2015-10-07 om 16.55.20 Schermafbeelding 2015-10-07 om 16.56.07

 

Lees ook:  Aftellen naar Kerst met (Deense) drop

0 comments on “Instalicious illustraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *