Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
ION hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het Noorderlicht X IJslands design hotel

Vorig jaar schreven we al eens over het jaarlijks terugkerende lichtspektakel Noorderlicht. Vanuit het in IJsland gelegen hotel ION hotel kan je dit natuurverschijnsel geweldig mooi meemaken.

Ongeveer een uur rijden van de hoofdstad van Reykjavik, ligt het ION hotel aan de voet van een enorme vulkaan, omgeven door warmwaterbronnen. Het Hotel is ontworpen met als doel esthetisch helemaal in het landschap te passen/op te gaan (en dus niet een misfit te zijn). Niet raar dat het hotel vervolgens al snel verschillende design awards won, want wat is dit hotel tof! Het ION hotel is opgetrekken uit enkel duurzame materialen, en is zo gepositioneerd zosdat je het genoemde Noorderlicht (Aurora Borealis) perfect kan meekrijgen. Met name vanaf het terras aan een kant van het hotel. Dit terras is voorzien van een lange hot tub die (aan)gevuld wordt door de vlakbij gelegen warmwaterbronnen. Daarnaast is er ook een sauna aanwezig gemaakt van lavastenen.

ION hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

ION hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Op zoek naar ene bijzonder magische getaway in de winter? Dan is het ION hotel zeker een must. Kamers zijn niet goedkoop: €350,- per nacht gemiddeld. Maar, wauw, wat heb je dan een natuur en uitzicht om je heen!

ION hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog ION hotel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

1 comment on “Het Noorderlicht X IJslands design hotel

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *