Herfstzon vitamines

In de herfst zijn we vaker verkouden, grieperig en helaas ook wat somberder. De dagen worden korter, het is donkerder buiten. Het is dan ook makkelijk om snel lekker binnen te blijven en weg te kruipen onder de wol. Maar schijnt het herfstzonnetje dan kan je juist uit die zon nog lekker veel vitamines halen om wel gezond en fit de winter in te gaan.

Een herfstwandeling doet al wonderen vaak, maar ook als je je tuin zo inricht kan je nog heerlijk buiten genieten van de frisse lucht én dus de nodige herfstzon-vitamines. En kies je de juiste zonwering (bijvoorbeeld die van zonwering-haarlem.net) dan kan je nog op je terras prima in je tuin vertoeven, tot laat op de dag.

En het leuke is dat de herfst juist een prachtig kleurrijk seizoen is. Niet alleen de blaadjes van de bomen en planten zijn mooi kleurrijk, ook zijn seizoensproducten als pompoen, kastanjes en braam volop te koop. Maak dus die lekkere pompoensoep, nestel je in je tuin en laat dat herfstzonnetje nog maar eens lekker op je schijnen!

Lees ook:  Warm na-zomeren in eigen tuin
Categories Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Herfstzon vitamines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *