Schoenentrends Mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Herfst/Winter trends mannenschoenen

De overgang van zomer naar herfst/winter is niet altijd de makkelijkste als je het hebt over schoenen. Waar je maanden gewend bent geweest om heerlijk op luchtige instappers en slippers te lopen, moeten nu weer de weer-zekere schoenen tevoorschijn worden gehaald. En wil je als man een beetje stylish voor de dag komen én je tegelijkertijd op een praktische manier behoeden van koude en/of natte voeten, dan is het niet altijd makkelijk om de juiste schoen te vinden.

Opvallend is dat de grootste trends van dit jaar op mannenschoenen-gebied niet zo zeer revolutionair zijn, maar eerder wat behoudend, klassiek en gericht op comfort. Denk brogues (en andere college-style schoenen zoals Oxfords en Derbies), winter loafers en donkere kleuren (diep rood, zwart, donkerblauw, enz.) wat betreft nette schoenen. Op sneakergebied zijn het vooral de hoge modellen en sneakerboots die je veel ziet terugkomen (zie bijvoorbeeld ook op Omoda.nl).

Zet kortom letterlijk een stap in de juiste richting deze herfst/winter met onderstaande schoenen-trends:

Schoenentrends Mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Oxford shoes
Schoenentrends Mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Desert Boot
Schoenentrends Mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hoge sneakers
Schoenentrends Mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Sneakerboots

 

Lees ook:  ASICS Sakura Collection, majestueus hardlopen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Herfst/Winter trends mannenschoenen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *