Fairytale Fit - Winactie Ted & Muffy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fairytale Fit winactie

Hoe noem je beeldschone laarzen en schoenen met de perfecte pasvorm, die je er ook nog eens fantastisch er uit laat zien zodra je ze aan doet? Juist ja, een Fairytale Fit.

Geen DUO maar Ted&Muffy
Het schoenenmerk DUO heeft een brandtransformatie ondergaan. Vanaf nu heet het Ted&Muffy. En om dit te vieren mag Daily Cappuccino 1 paar schoenen weggeven! Het boetiekdesignbedrijf staat bekend om haar tailormade schoenen en laarzen met meerdere kuit- en breedtematen. Met een obsessie voor kwaliteit als magisch ingrediënt, kan je niets anders hebben dan heerlijk zittende schoenen. Met verschillende modellen in meerdere kleuren is er voor ieder wat wils.

Winnen?
Zou jij een paar willen winnen? Laat dan op de website een bericht achter met daarin jouw favoriete model, kleur en omschrijf een van je eigen outfits waarmee je de schoenen zou mixen en matchen.

Enne…. good to know: je mag elke model kiezen. Ongeacht de prijs!

Fairytale Fit - Winactie Ted & Muffy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fairytale Fit - Winactie Ted & Muffy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fairytale Fit - Winactie Ted & Muffy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

Lees ook:  Hip op sandalen

9 comments on “Fairytale Fit winactie

 1. Miss happinez

  Ik vind Gleam inktblauw suède heel mooi! Die zou ik dragen met een zwarte high wasted broek en een blauwe crop top, of op een casual zwart jurkje met daarbij een mooi kettinkje.

  Super gave winactie!

 2. Anita H.

  Nou, ik heb wel een mooi paar laarzen gezien: http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/over-de-knie/zwart-leer/quest/TMB71104.html?dwvar_TMB71104_color=1. Prachtig bij mijn zwarte leren kokerrok en zwart-witte blouse met zebraprint. Maat 38.

 3. Gé Geurtsen

  De bovenste blauwe vind ik zeer fraai, leuk bij een rokje denk ik!

 4. Ik vind de Zoom veterschoen (lakleer) helemaal fantastisch. Ik zou het combineren met met mijn donkerblauwe jeans, witte t-shirt en zwarte blazer. Casual maar de schoenen maken het geheel toch classy :D

 5. Wat een geweldige laarzen maar degene die er voor mij echt uitspringen zijn de Purper:
  http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/knie-hoge/purper-su%C3%A8de/bellatrix/TMB15096.html?dwvar_TMB15096_color=18 in maat 40/41

  Geweldig bij mijn arty pencil dress met jasje of lang vest!

 6. Corinne de Graaf

  https://www.tedandmuffy.com/nl/enkellaarsjes/zwart-leer/riddle/TMAB80781.html?dwvar_TMAB80781_color=2
  Ik zou deze kiezen is eigenlijk casual laars en ik mijn stijl is casual.

 7. Eva Narcisz

  Wow, wat een prachtige laarzen . Mijn favoriete model : http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/knie-hoge/chocoladebruin-leer/firebird/TMB71059.html?dwvar_TMB71059_color=2 Fantastische laarzen, daarmee hou je je voeten zelfs op de koudste winterdagen warm. Mijn voetjes zouden het super waarderen, als ze worden verwend met deze prachtige winterproof laarzen ( maat 40 ) ! Dan zal ik nooit meer koude voeten hebben – zal heerlijk zijn ! :-) Give a girl the right shoes, and she can conquer the world –het zal zeker lukken met deze laarzen . Geweldig te combineren met skinny jeans, witte blouse en mijn bruine winterjas / of met mijn bruine all over print jurk . Bedankt voor deze geweldige kans. Ik zal zeker dolgelukkig zijn als ik de bofkont mag zij !! Nu maar duimen. Fijne dag, Liefs, Eva

 8. Te gekke winactie zeg!
  Mijn favoriet is de Freia laarzen: https://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/over-de-knie/zwarte-su%C3%A8de/freia/TMB5009.html?dwvar_TMB5009_color=4 in de kleur zwart, maat 40 en kuitmaat 39. Waarom ik voor deze epic laarzen kies is omdat ze nu super trendy zijn voor deze herfst en winter, ook omdat ik voor deze trend altijd zoek naar van die mooie lange laarzen met een veter tot helemaal aan top. Ook vind ik ze heel erg mooi omdat ze over de knie zijn en dus dit stijlen met kleding is super easy en classic. Ik zou ze dragen met mijn mos groene tuniek jurkje wat laag is van achter en wat hoger aan de voorkant, met lange mouwen. Met deze laarzen heb je dan ongeveer 20-25 cm blote benen en zo koud is het niet. Of mijn extra lange hout hakkers blouse waar je het zelfde effect mee krijgt. Dus iets van een jurkje of tuniek waar ik genoeg van heb :P. Om dan naar buiten te gaan zou ik het combineren met mijn wollen jas die aan sluitend is van boven en vanuit de waist wijd uit loopt en tot net iets boven de knie stops. Dus dan is de look; epic laarzen; wollen jas, maybe sjaal en tas. Heel rustig en stijl bewust. Of helemaal gek doen en voor Halloween een kort net strak rokje, daarop een zwarte top met een lace col en burgundy lippen. Inspired 18th century vamp look :)
  Ik vind het zo, zo, zo spannend!! groetjesss Marjolein :D

 9. Oh, ik ben enorm fan van Ted&Muffy! Al toen ze nog bekend stonden als DUO boots. Het is altijd zo lastig om leuke laarzen te vinden, omdat ik flinke kuiten heb. Ik kan dus nooit andere laarzen dragen dan enkellaarjes, omdat hogere laarzen, met mijn kuitmaat, niet goedkoop zijn.
  Ik zou heel graag meedoen om de Huntsman of Draco laarzen. Dit zou ik combineren met een mooie knielengte jurk, panty en een mooie blazer of zwarte skinny jeans, een lekkere trui en daaroverhern een poncho.

  Nu maar heel hard duimen!!
  Groetjes,
  Farina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *