Velo Sock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een sok voor je fiets

Velo Sock… yep… het is precies wat je denkt dat het is: een sok voor je fiets. Ontstaan vanuit de frustratie dat je als ‘urban biker’ je vieze fiets binnen moet opstallen (en dus je huis telkens vies maakt), bedacht een Letse start-up de Velo Sock. Een elastische design hoes die je om je fiets kan doen en die er ook nog eens super hip uit ziet.

De Velo Sock is gemaakt van elastisch materiaal en is geschikt voor vrijwel alle volwassen fietsen*. De sock is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en prints; je kan kortom een sock kiezen die je eigen karakter onderstreept of die juist past bij je interieur.

Ook belangrijk: de Velo Sock is makkelijk ‘aan te trekken’. In minder dan een minuut heeft je fiets een jasje aan. Is je Velo Sock vies? Dan kan je hem gewoon in de wasmachine stoppen….

Velo Sock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je eigen Velo Sock (en voortaan een scho(o)n(er) huis)? Je kan ze online kopen voor ongeveer €50,-.

* Sinds een tijdje zijn er ook socks verkrijgbaar voor kinderfietsen en je bagage.

Velo Sock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Velo Sock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  e-brommer
Categories Design Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Een sok voor je fiets

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *