Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Tube Clock - Lente Label - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Buisvormig Design

Alles buis-vormig wat de klok (letterlijk) slaat bij Lente Label. Ik spotte het label afgelopen week op de Dutch Design Week en was gelijk fan van hun grappige Tube Clocks. Lente Label is een samenwerking tussen ontwerpers Louise Kruf en Iris Boshoven. Al op de Academie voor Kunst en Vormgeving in Breda werkten ze veel samen. Iets wat goed beviel, want ook na hun afstuderen besloten ze samen verder te werken onder de naam Lente Label.

Louise en Iris laten zich altijd leiden door het materiaal, daardoor zijn hun producten altijd helder en to-the-point. Maar bovenal ook betaalbaar; de toffe klokjes kosten €39,95. Ieder klokje is uniek en je hebt gelijk een mooi staaltje Dutch design in huis!

Tube Clock - Lente Label - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.