Tube Clock - Lente Label - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Buisvormig Design

Alles buis-vormig wat de klok (letterlijk) slaat bij Lente Label. Ik spotte het label afgelopen week op de Dutch Design Week en was gelijk fan van hun grappige Tube Clocks. Lente Label is een samenwerking tussen ontwerpers Louise Kruf en Iris Boshoven. Al op de Academie voor Kunst en Vormgeving in Breda werkten ze veel samen. Iets wat goed beviel, want ook na hun afstuderen besloten ze samen verder te werken onder de naam Lente Label.

Louise en Iris laten zich altijd leiden door het materiaal, daardoor zijn hun producten altijd helder en to-the-point. Maar bovenal ook betaalbaar; de toffe klokjes kosten €39,95. Ieder klokje is uniek en je hebt gelijk een mooi staaltje Dutch design in huis!

Tube Clock - Lente Label - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Samsung X de Franse Bouroullec broers
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.