Boemkees - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Boemkees!

Gek van goede muziek én vintage spullen? Dan ben je bij Boemkees aan het juiste adres. Dit eenmansbedrijfje maakt namelijk zogenaamde ‘Boemkezen’, oftewel unieke ‘plug and play’ muziekinstallaties gemaakt van vintage materialen (koffers en speakers) die ook nog eens draagbaar zijn.

Iedere Boemkees is uniek omdat ze vanuit niets volledig met de hand gebouwd worden. Elke keer worden er ook andere combinaties van onderdelen bedacht. En tof; er wordt ook nog aan duurzaamheid gedacht. De speakers en koffers zijn namelijk tweedehands aangekocht, vaak in samenwerking met kringlopen rondom Tilburg. En ook handig, bij iedere Boemkees zit een voedingskabel en een mini-jack naar mini-jack audiokabel.

Boemkees - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Boemkees - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een Boemkees kan je voor ongeveer €235,- aanschaffen/laten bouwen via www.boemkees.nl. Leuk weetje, recent heeft Boemkees in samenwerking met Lievens Bikes een heuse ‘Boemkees Bicyclette’ op basis van een klassieke Juncker gemaakt. Doe ons er zo eentje!

Boemkees - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Clipon Fles
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Boemkees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *