our vodka amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Amsterdamse vodka

Sinds 1 oktober is Amsterdam een vodka microdistilleerderij rijker. Gevestigd in de Helicopterstraat in Amsterdam is nu Our/Vodka by Our/Amsterdam te vinden. Daily Cappuccino woonde de opening bij en wilde natuurlijk wat graag van dit lokale drankje proeven!

Our/Vodka
Pernod Ricard richtte samen met de oprichters van reclamebureau NOISE een netwerk van microdistilleerderijen genaamd Our/Vodka op. Naast Berlijn, Detroit en Seattle kan Amsterdam nu ook aan het lijstje worden toegevoegd. Ondanks dat het wereldwijde netwerk microdistilleerderij werkt met het zelfde recept, heeft elke stad toch een unieke smaak. Er wordt namelijk met lokale ingrediënten gewerkt, wat elke vodka speciaal maakt.

our vodka amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Our/Amsterdam
Je loopt meteen binnen in een kleine ruimte met aan de ene kant een tafel met stoelen en aan de andere kant de bar. Een prachtige bar met een koperen plaat. En op de achtergrond rijen flessen met eigen vodka. De combinatie van planten en industriële lampen maken het een hip geheel. Vanuit de ruimte kon je meteen de microdistilleerderij zien. In de witte ruimte is de handgemaakte alembiek te vinden. Hierin wordt de vodka met de hand gebotteld. De koperen accenten passen perfect bij het interieur.

our vodka amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Nieuwsgierig? Voor 15 euro per persoon ben je van woensdag t/m vrijdag van 13 tot 17 welkom bij Our/Vodka. Kom meer te weten tijdens de tour en neem een drankje aan de bar.

Zou je graag de vodka gewoon lekker thuis of op een feestje willen drinken? Dat kan. Our/Vodka is verkrijgbaar bij de betere slijterijen en bars en bij de distilleerderij zelf en online.

Helicopterstraat 32
1059 CG Amsterdam
Wesbite: our.amsterdam

our vodka amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Wijn door de brievenbus

1 comment on “Amsterdamse vodka

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *