Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wild dineren

De organisatie achter wilddineren.nl houdt van bijzonder eten én bovenal van unieke locaties; maak je namelijk een reservering bij Wilddineren dan eet je gegarandeerd luxe en op een ongewonen, eenmalige locatie. Eerdere edities vonden bijvoorbeeld plaats op de rode toiletten van het Patronaat Haarlem, in de intercity van Utrecht naar Hengelo en op de zolder van de Beurs van Berlage.

Je weet pas op de dag van het diner zelf wat en waar de locatie is, dus het is van belang om de website in de gaten te houden. Vervolgens geniet je ‘s avonds met ongeveer 40 tot 60 anderen mensen van een diner op de geheime locatie. Het concept wordt daarnaast ook nog opgeleukt door live muziek, sprekers en special guests. Tof!

Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Wild dineren - Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 x Herfstige Festivals
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wild dineren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *