Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuw seizoen vtwonen

Op zondag 20 september (vandaag dus!) begint het nieuwe seizoen van vtwonen – weer verliefd op je huis. Gepresenteerd door Viktor Brand. Wat mij betreft één van de leukste programma’s op de televisie. 

Weer verliefd op je huis

Ook in dit nieuwe seizoen gaan de stylisten van vtwonen weer aan de slag om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. En dat betekent in veel gevallen een complete make-over van de woon- en/of eetkamer. Je handen gaan meteen jeuken om ook je eigen huis weer opnieuw in te richten. Iedere aflevering zit bomvol inspiratie. Natuurlijk is het niet altijd precies jouw stijl, maar het inspireert je bijvoorbeeld wel om anders na te gaan denken over kleurgebruik of van je oude meubels weer nieuwe juweeltjes te maken.

Je staat toch steeds weer versteld hoe eenvoudig het is om je huis een heel ander thuis te laten worden. Absolute aanrader dus als je van interieur houdt of ook je inrichting wilt veranderen.

Het nieuwe seizoen wordt de komende 10 zondagen van 18.30 – 19.30 uitgezonden op SBS6. Terugkijken kan online. Ook de vorige seizoen kun je nog bekijken.

12002877_10155958562480315_5203300851674205112_n
Copyright: vtwonen
vtwonen1
Copyright: vtwonen
Styling3
Copyright: vtwonen
Styling2
Copyright: vtwonen

 

vtwonen
Copyright: vtwonen

0 comments on “Nieuw seizoen vtwonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *