Vogue Fashion Night Out - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vogue Fashion’s Night Out 2015

Afgelopen week vond opnieuw Vogue Fashion’s Night Out plaats. Dit jaar geen grote opening op de Dam, maar er was weer genoeg te doen. Zo reikte Schaap en Citroen een nieuw bandje voor Orange Babies uit aan RTL Boulevard’s Fiona Hering. Per verkocht bandje ging er maar liefst 100 euro direct naar het goede doel. Ook stond Zalando op de P.C. Hooftstraat met hun eigen fashion house en zagen we VOGUE NEDERLAND’s eigen editor in chief Karin Swerink voorbij komen in een VOGUE gestijlde Mercedes.

Natuurlijk is er ook dit jaar, speciaal voor #VFNO, een t-shirt ontworpen. De eer was aan Viktor&Rolf. Het shirt was de hele avond te koop. Maar ook zonder geld uit te geven waren er weer genoeg goodiebags om mee naar huis te nemen en cocktails om van te genieten.

Vogue Fashion Night Out - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Signatuur Onbekend