Traceerbare portemonnee - Woolet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Traceerbare portemonnee

Dingen kwijt raken of vergeten… iets waar wij mensen erg goed in zijn. Laatst schreven we al over een ideale paraplu die je niet meer kunt vergeten. Maar goed… een paraplu is nog altijd minder erg dan je portemonnee verliezen. Hoe handig is dan ook het Kickstarter-project Woolet: een portemonnee die je op verschillende manieren kan traceren wanneer deze is gestolen of verloren.

De Woolet bevat een klein zendertje dat contact maakt met een app op je telefoon. Vergeet je je portemonnee dan zal je telefoon je dit met een geluidssignaal laten weten. En handig; dit doet de Woolet sowieso als je je huis verlaat zonder je portemonnee. Raak je je portemonnee kwijt in een menigte dan kunnen andere Woolet-gebruikers in de buurt je signaal oppikken en de portemonnee voor je lokaliseren.

Traceerbare portemonnee - Woolet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Slim hebbedingetje dus. En wat een mooie bijkomst is: de Woolet ziet er ook nog eens goed uit. Dat kan nogal eens anders zijn bij dergelijke gadgets. De portemonnee is dun, heeft ‘hidden pockets’ en je kan hem draadloos opladen. De Woolet kan je voor 109 dollar bestellen.

Traceerbare portemonnee - Woolet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  5x de leukste reisapps
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Traceerbare portemonnee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *