Pop-up Pepernoot

Pop-upstores zijn aan de orde van de dag. You name it: kleding, interieur, kunst, koffie, food, menig product verschijnt tegenwoordig door een pop-upconcept in het straatbeeld en verdwijnt vervolgens ook weer in rap tempo. Met december in het vooruitzicht mogen de Sinterklaasfans en de snoepgoedliefhebbers zich gelukkig prijzen, want voor de populaire pepernoot kun je vanaf nu (ook) terecht bij De Pepernotenfabriek in Groningen.

Naast de authentieke kruidnoten en ouderwetse taai-taai vliegen er hier pepernoten met stroopwafel-, cappuccino- en framboossmaak over de toonbank.

Fabrikant Van Delft uit Harderwijk opende eerder al een pepernotenwinkel in Amsterdam en binnenkort zijn Den Haag, Arnhem en Zwolle ook aan de beurt. Gaan de hartjes al sneller kloppen? Bezoek dan Van Delft – De Pepernotenfabriek
 ana de Folkingestraat 18, Groningen
, Van Woustraat 101, Amsterdam, 
Denneweg 9, Den Haag
, Jansstraat 32, Arnhem
 of Diezerstraat 119, Zwolle.

Pop Up Pepernoot 2

Lees ook:  Tafeltje voor één

1 comment on “Pop-up Pepernoot

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *