Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nieuwe hotspot: De Tropen

Donderdag 10 september opende Grand Café De Tropen haar deuren in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, aka het KIT en wij waren erbij om alvast een preview te krijgen (vanaf 26 september is het open voor publiek). Zowel vanuit het museum als via het terras kun je hier terecht voor een hapje eten en/of drankje. Daarmee is het Grand Café dus niet alleen voor museumbezoekers toegankelijk maar voor iedereen. Een dagje Oosterpark afsluiten met een borrel op het terras, beter kan haast niet.

Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Studio Piet Boon
Het interieur en inrichting van De Tropen is overgelaten aan Studio Piet Boon. De combinatie van de historische elementen van het pand en de moderne inrichting geeft het Grand Café karakter. “Voor het interieur hebben wij ervoor gekozen het interieur te verrijken en te verruimen“, aldus Studio Piet Boon. De eyecatcher van de ruimte is zonder twijfel de massieve, donker groene, marmeren bar in het midden van de ruimte. Achter deze bar bevindt zich het museum. Tussen de bar en het museum in wordt binnenkort nog een grote vitrine geplaatst. Hierin zal het museum een aantal stukken tentoonstellen. Zo smelten het museum en het Grand Café samen.

Leuk om te weten: de officiële opening van het Oosterpark vindt plaats op 26 september en dus toegankelijk voor publiek. De Tropen is via het gedeelte dat al wel open is te bezoeken.

Grand Café De Tropen
Linaeusstraat 2, Amsterdam
Website: www.amsterdamdetropen.nl

Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hotspot: De Tropen Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

1 comment on “Nieuwe hotspot: De Tropen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *