Net een hotel, maar dan huiselijker

by Odiel Mennink

Wat ooit een fabriek was van stoom- en andere werktuigen zijn nu luxe appartementen, bomvol slimme en ruimtebesparende trucs. Daily Cappuccino sliep als toerist in eigen stad een nachtje in een boetiek appartement van YAYS.

We kenden al de boetiek hotels, nu heeft Amsterdam ook boetiek appartementen. Stijlvol ingerichte appartementen die voelen als een tweede huis bieden. Op bijna 30m2 is aan alles is gedacht: een comfortabel tweepersoons boxspring bed, moderne en compacte keuken mét alle benodigdheden om zelf te koken, een flatscreen tv, een relaxte bank die je ook kunt uit klappen als slaapbank én een moderne douche. En dan hebben we het uitzicht vanaf het appartement aan de Oostenburgergracht in Amsterdam-Oost nog niet eens genoemd, groen én levendig!. Met tegenover ons de Amsterdamse bierfabriek ‘Brouwerij ’t IJ’ en eventjes verderop het Scheepvaartmuseum.

Daily-cappuccino-yays

De WiFi moet je delen met de rest van het appartement en is niet van het snelste soort. Maar ach, even rustig wachten op goed bereik is niet erg als je neer kunt strijken op de brede vensterbank met typisch Amsterdams uitzicht. Je rommel opruimen hoeft niet want er wordt keurig weer opgeruimd, net als in een boetiek hotel. Ideaal appartement om in te ‘cocoonen’ voor als je even niets wilt, alleen of samen met een vriendin. Of juist als uitvalsbasis voor een toffe citytrip in Amsterdam. Het appartementencomplex wordt beheerd door enthousiaste concierges die je vrolijk in het Engels begroeten en je helpen naar het appartement. Net een écht hotel, maar dan net even iets huiselijker.

Lees ook:  Schmeckt gut: 5 x heerlijk eten in Berlijn

YAYS Appartementen vind je aan de Bickersgracht, Oostenburgergracht en Zoutkeetsgracht geopend en is ideaal voor expats of voor als je kort verblijft in de stad.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy