Laptoptas voor business babes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Laptoptas voor business babes

Een handige, ruime en vooral ook classy én fashionable laptoptas vinden, is niet de meest eenvoudige klus. Voor mannen is dat vaak nog wel wat eenvoudiger dan voor vrouwen. Als vrouw heb je toch snel een lomp exemplaar te pakken. En om op die ene belangrijke zakelijke afspraak nu met een rugtas aan te komen? Nee, niet echt een optie. We waren dan ook benieuwd naar de laptoptas van GiGi Fratelli die we namens Duifhuizen tassen en koffers mochten testen.

De businesstas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar passend bij het thema B(l)ack in Business dat momenteel bij Duifhuizen tassen en koffers loopt, kregen we een zwart exemplaar om te reviewen (prima, want tijdloos). Wat meteen opvalt bij het uitpakken is dat je niet gelijk een laptoptas-idee krijgt. De tas van zwart leer is compact, maar toch ruim en met name de hengsels zijn erg praktisch. Niet te kort namelijk en het extra hengsel is ideaal als je de tas om je schouder wil laten hangen! De tas is opgedeeld in een laptopcompartiment (groot genoeg voor een 15.6 inch laptop), een ritstussenschot en er zijn diverse vakken (met leuke oranje details) voor het opbergen van je benodigdheden. Handig.

Laptoptas voor business babes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Laptoptas voor business babes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nadeel is dat de tas niet super-goedkoop is (afgeprijsd is ie nu verkrijgbaar voor €167,20, normae prijs is €209,-). Maar goed, dan heb je wel wat; een tijdloze, stylish tas waarmee je als business babe zeker overal stylish voor de dag komen.

Laptoptas voor business babes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Tas voor de vouwfiets
Categories Design Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Laptoptas voor business babes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *