Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Kookstudio Fifteen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kookstudio Fifteen

Gebaseerd op de filosofie van Jamie Oliver heeft restaurant Fifteen in Amsterdam nu ook een eigen kookstudio. In samenwerking met het Italiaanse keukenmerk SMEG is er in het oude pakhuis op de Piet Heinkade nu een plek om aan je kitchen skills te werken. Jaarlijks worden hier ongeveer 25 leerlingen opgeleid tot chef, maar ook aan de niet-professionals nu de kans om een workshop te volgen.

De kookstudio biedt vier workshops aan voor iedereen van zo’n anderhalf uur. Zo kan je bijvoorbeeld leren om de perfecte risotto te maken, maar ook hoe je een goede steak op tafel zet. Geen workshop waar het draait om knoeien en wijn drinken, het gaat echt om het leren en misschien wel perfectioneren van je vaardigheden. Vol passie wordt er verteld over de ingrediënten en hun afkomst om vervolgens hard aan de bak te gaan. Een workshop is te boeken vanaf €55,-.

Kookstudio Fifteen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Kookstudio Fifteen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Kookstudio Fifteen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *