Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Key West Beachhouse: fijne spot in Utrecht

Ik had dit al eerder op Daily Cappuccino willen delen, maar better late than never! Er liggen ongetwijfeld nog wat nazomerdagen in het verschiet, zoals vandaag en morgen. En ook als het weer wat minder is, is het goed vertoeven bij Key West Beachhouse in Utrecht.

Key West Beachhouse creëert fijn strandsfeertje

Key West Beachhouse is gerealiseerd dankzij crowdfunding. Het is een fijn lounge restaurant op het strand bij de Haarrijnseplas. Het strandsfeertje is goed doorgevoerd in het interieur binnen: veel houd, koele kleuren. Maar ook industriële lampen en stoelen die contrasteren met de Chesterfield bank. En vanaf het terras heb je prachtig uitzicht over het strand en het water. En dat allemaal in Utrecht, lekker centraal langs de A2.

Je kunt zowel voor een diner, lunch of borrel terecht. En het is een prima uitvalsbasis om even een frisse duik te nemen.

Strandboulevard 222 in Utrecht
www.keywestbeachhouse.nl

1 comment on “Key West Beachhouse: fijne spot in Utrecht

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *