IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog

Jouw gerecht op de IKEA-menukaart?

De foodies van Nederland kunnen hun hart weer ophalen. Vandaag geeft IKEA Nederland namelijk het startschot voor de zogenaamde IKEA Food Challenge. In deze online wedstrijd daagt het Zweedse woonwarenhuis iedereen die van koken houdt uit om een nieuw gerecht met (natuurlijke) een Zweeds tintje te creëren en dit op Instagram te delen met #IKEAfoodchallenge.

IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog

Samen met chef-kok Robert Kranenborg, ELLE Eten hoofdredacteur Edine Russel en food blogger Pauline Weuring van Uitpaulineskeuken.nl selecteert IKEA vervolgens de beste inzendingen. Ook het publiek kan stemmen op de vier uiteindelijke finalisten. De culinaire creatie waarbij de vingers het meest worden afgelikt staat vanaf begin 2016 op de menukaart van alle IKEA Restaurants in Nederland. Meedoen? Dat kan tot en met 30 september via Instagram en IKEA.nl/foodchallenge.

IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog IKEA-Food-Challenge-Daily-Cappuccino-Lifestyle-Blog

Lees ook:  2 x originele (groene) cake recepten voor Moederdag
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Jouw gerecht op de IKEA-menukaart?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *