Houten fietsstuur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blohg

Houten fietsstuur

De Fransman Thibaut Malet (26 jaar) werkt als meubelontwerper in Montpellier. Zijn specialiteit is houtbewerking. Naast dat hij meubel(assecoires) ontwerpt maakt hij echter ook andere gebruiksvoorwerpen. En dat is ook precies de reden dat we Malet op het spoor kwamen… Hij ontwerpt namelijk ook onwijs toffe houten fietssturen, helemaal handgemaakt.

Houten fietsstuur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blohg

Het mooie aan het design van Malet zijn de minimalistische vormen. Hij denkt altijd vanuit de gedachte dat een object eenvoudig te gebruiken moet zijn en ook makkelijk demonteerbaar moet zijn. Dat is zeker gelukt met dit stuur!

Houten fietsstuur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blohg

Houten fietsstuur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blohg

 

Lees ook:  Eindhoven X Utrecht
Categories Design Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Houten fietsstuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *