Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tip: Hallmark Lifestyle kaarten

Laatst gaf ik iemand een kaart bij mijn verjaardagscadeau. Die kaart riep zoveel leuke reacties op dat ik jullie daar ook over wil tippen.

Persoonlijk houd ik van kaartjes: ze zijn persoonlijk en zowel leuk om te geven als te krijgen. Tegenwoordig heb je ook zoveel keus! Dat maakt het al een cadeautje op zich. Zeker met de kaarten uit de Lifestyle collectie van Hallmark.

Hallmark Lifestyle kaarten

De Hallmark Lifestyle kaarten hebben verschillende quotes en designs. Het zijn kleine kunstwerkjes die je prima in je interieur kunt opnemen. Bijvoorbeeld ‘Herinner je gisteren, droom van morgen, maar feest vandaag’ en ‘Happy you day’. De quotes zijn gedrukt op echt hout, metaal en karton. Sommige kaarten kun je zelfs heel makkelijk ophangen.

De Hallmark ‘Lifestyle’ kaarten zijn bij verschillende winkels te koop, waaronder bij de Bruna. Ze zijn wel net even wat duurder dan een standaard kaart (€ 5,95), maar je kunt hem wel lang een mooi plekje geven. Het is in ieder geval een cadeau an sich én het is ongetwijfeld een voltreffer op de volgende verjaardag, housewarming of soortgelijke gebeurtenis in je agenda!

5f986b4f-7c81-4bc5-b899-17e64b685e94_preview_enlarge

44b-44b19bfb-ac0f-42c7-9432-1c534cd51615_preview

271476ed876fd3119a7e7ccc3b4aa99f download

1 comment on “Tip: Hallmark Lifestyle kaarten

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *