Genius Glutenvrij - Daily Cappuccino - LIfestyle Blog

Glutenvrij smullen

Een passie voor eten en moeder zijn. Daar is het eigenlijk mee begonnen. Oprichtster van het merk Genius Glutenvrij, Lucinda, is altijd al met eten bezig geweest. Zij is Genius begonnen toen ontdekt werd dat één van haar drie kinderen gluten intolerant is. Na drie jaar experimenteren in eigen keuken vond zij eindelijk hét recept voor glutenvrij brood, en dat is te proeven. Heerlijk zacht, glutenvrij brood dat ook echt naar brood smaakt en niet uit elkaar valt.Genius Glutenvrij - Daily Cappuccino - LIfestyle Blog Genius Glutenvrij - Daily Cappuccino - LIfestyle Blog

Ondertussen kent Genius een rijk assortiment aan brood, broodjes, cake en koekjes. In Nederland zijn zes Genius producten verkrijgbaar. Genoeg ruimte voor variatie zodat een glutenvrij dieet niet langer saai hoeft te zijn (veel mensen hebben dat vooroordeel immers nog steeds). De zes producten vind je bij Albert Heijn filialen door het hele land (o.a. gesneden bruinbrood, zaadjesbrood en fruitbrood). Zelf vond ik het driezadenbrood erg lekker en het witte brood het meest zacht.

Benieuwd naar het hele verhaal van Lucinda en Genius? Ga daarvoor naar www.geniusglutenfree.com/why-genius/our-story

Genius Glutenvrij - Daily Cappuccino - LIfestyle Blog

Lees ook:  Schaften in een oude werkspoorkathedraal

1 comment on “Glutenvrij smullen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *